dijous, 13 d’octubre de 2016

Hem après una norma ortogràfica (l'ús de la majúscula en noms propis) a través del joc del Bingo

Hola famílies!
El passat dilluns 10 d'octubre vam estar jugant al joc del Bingo amb els noms propis dels companys i companyes de la classe.
L'objectiu d'aquesta tasca era posar en pràctica la lectura i l'escriptura i, de retruc, aprendre una norma ortogràfica (els noms propis de persona comencen en majúscula).
En 1r lloc, vam llegir les instruccions del joc (nom de l'activitat, nombre de jugadors, material utilitzat, normes de joc i aspectes a tenir en compte per poder participar).
Seguidament, vam escriure el nostre nom i cognoms i el de cinc companys més en una quadrícula buida.
Finalment, abans de començar a jugar, vam rellegir amb atenció els aspectes que havíem de tenir en compte per poder jugar bé (escriure sense faltes, saber escoltar per entendre el que s'havia dit, saber llegir per buscar a la quadrícula els noms dels companys que havíem posat per escrit, no fer trampes escrivint vàries vegades el nom i els cognoms d'un mateix company i, passar-ho bé).
Ho vam passar genial!!!
Properament hi tornarem a jugar!!!Quan ho fem, però, canviarem els noms propis per d'altres paraules (números, dies de la setmana, mesos de l'any,...).
Fins aviat!!!
Alumnes de 2n B, Dani i Marta.
1 comentari: